Δωρεάν Δοκιμή

Δοκιμάστε το πιο απλό λογισμικό οδοντιατρείου τώρα!

To Easy Dentist τρέχει σε ότι είδος υπολογιστή και να έχετε (MacOS X, Windows ή Linux) γιατί βασίζεται στην Java, μια ενιαία πλατφόρμα διαθέσιμη για όλους τους προσωπικούς υπολογιστές. Ταυτόχρονα το Easy Dentist, λόγω της απλότητας του έχει πολύ χαμηλές υπολογιστικές απαιτήσεις και μπορεί να τρέξει άνετα και στον δικό σας υπολογιστή ακόμα και αυτός είναι παλιός (π.χ. αγορασμένος 5 χρόνια πριν).


Βήματα που απαιτούνται

Βήμα 1
Προετοιμασία

Βεβαιωθείτε ότι έχετε Java στον υπολογιστή σας. Κατεβάστε την Java αν όχι και εκτελέστε το αρχείο που κατεβάσατε.

Βήμα 2
Εγκατάσταση Java

Ακολουθήστε τις οδηγίες που θα δείτε στην οθόνη σας για να εγκαταστήσετε την Java. Η εγκατάσταση είναι σύντομη

Βήμα 3
Εκτέλεση Easy Dentist

Έχοντας τελειώσει την εγκατάσταση της Java, κάντε κλικ στο κουμπί Κατέβασμα στην πάνω μεριά της σελίδας αυτής.

Βήμα 4
Δοκιμάστε

Αποσυμπιέστε το ZIP αρχείο σε κάποιο φάκελο της επιλογής σας (ακόμα και σε USB drive) και κάντε διπλό κλικ στο αρχειο run.bat.Το Easy Dentist είναι έτοιμο για να το εξερευνήσετε!


Προσοχή: Αυτή η δοκιμαστική έκδοση υπάρχει αποκλειστικά και μόνο για να έρθετε σε επαφή με τα χαρακτηριστικά του Easy Dentist και να αποφασίσετε αν κάνει για το δικό σας οδοντιατρείο. Τα δεδομένα ασθενών που κρατάτε, θα χαθούν μόλις κλείσετε τον υπολογιστή σας, οπότε σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την χρησιμοποιήσετε για τους πραγματικούς ασθενείς σας. Όταν είστε έτοιμοι και θέλετε την πλήρη έκδοση χωρίς περιορισμούς τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Αγορά

Βρήκατε κάποιο πρόβλημα; Έχετε κάποιο σχόλιο;

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην χρήση της δοκιμαστικής έκδοσης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να ακούσουμε τις παρατηρήσεις και τα σχόλια σας.